söndag 13 april 2014

Bloggar Jag Läser





                           Hej tänkte berätta om vilka bloggar  jag läser har ju hunnit samla på mej en hel del under tiden som jag själv bloggat. Så här får ni listan på vilka bloggar som jag läser ska försöka länka dem åt er om denna dator villa samarbeta idag vill säga.
                               Bloggar jag Läser:
                           1. http://mariaheikkila.blogspot.fi
                           2. http://bellaspalett.blogspot.fi
                           3. http://melindaaslife.blogspot.fi
                           4. http://martinajutila.blogspot.fi
                           5.http://zumbaboi.blogg.se
                           6. http://bettaahn.blogspot.fi/
                      Detta var bloggarna som jag läser regelbundet och dom här bloggarna har jag alltid funnit lite inspiration till min egen blogg  men så finns det andra bloggar som jag läser då och då om det är intressant vill säga. Jaa idag blir det att öva matteprov ser inte alls fram emot det har ju fått underkänt senaste proven så dethär matteprovet skulle behöva blir ett bättre resultat. Men jag tänker absolut försöka hinna och träna idag det måste göras så jag får bort den värsta stressen som jag har.
´Har också gjort inbjudningskorten till min konsert och delade ut första högen igår som var I Nykabi, tänkte att lika bra att dela ut dem på denna helg annars skjuts det bara upp. Jag skulle nog vilja ha korten lite mer snyggt upplagade men vissa blev lite bättre än andra. Kanske man egentligen inte skulle behöva göra kort till de men bara så att folk inte glömmer bort det vissa av mina släktingar har ju inte så jättebra minne. 

                                             Denna helg har jag också gråtit till dom här fina låtarna sökte på nåt random på youtube bara och hittade då detta, och jag har ju alltid ÄLSKAT !  Vacker filmmusik.
                          
                                   
                                      
 
                             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar