onsdag 22 maj 2013

Ny FRÅGESTUND




                Min förra frågestund blev de inte så mycket frågor på men skit i dedär andra inlägget det blev no för krångligt men fråg nu bara va ni kmr på :) om ni inte har nåt att fråga kan ni ju alltid önska vad jag ska skriva om ni får no vara annonyma int måst ni säg vem ni e men ni får no gärna skriv ert namn :)

5 kommentarer:

  1. en som gillar din blogg!!22 maj 2013 kl. 17:55

    jes äntligen har du lagt så det går att kommentera utan nått konto!! :) jag har många gånger viljat kommentera på dina inlägg men jag har inget google konto! :)
    men jag har några frågor!
    vart vill du efter 9an?
    varför heter din blogg Heidi Aguiar? är Aguiar ditt efternamn eller nått? :)
    favorit djur?
    hur träffade du johannes?
    hur träffade du dina bästa vänner?
    favorit film och bänd/artist?
    har dina kompisar några bloggar?
    vilka bloggar läser du?

    och kan du lägga mera bilder i dina inlägg te.x. bilder du har tagit själv? :) till exempel om du har varit ute med dina vänner så lägger du upp en eller två bilder från kvällen osv?

    men jag STOR gillar din blogg!! du är riktigt bra på att skrva!! :)

    //en från lite längre in i finland :)

    SvaraRadera
  2. Hej tack för att åtm nån lägger ut nån fråga:) Jag heter igentligen Heidi Sjölund men jag aldrig riktit tyckt om mitt efternamn så jag böt till det jag hade då jag ännu inte blivit bortadopterad från Colombia min Mammas namn Aguiar. Och då jag fyller 18 år tänker jag byta till de.Efter 9:an ska jag till Pedersöre gymnasium jag far inte till JG här var jag bor eftersom jag inte vill bort från denhär stan och se lite nytt. Mitt favorit djur är häst.
    Jag träffade Johannes genom för de första stafettkarnevalen men sen hamnade vi på samma klass i 6:an så det var så jag träffade hononm :) <3 Jag träffade Vicki genom lågstadiet då hon gick på 4:an och jag på 3:an och Julia träffade jag då hon flyttade från Larsmo och blev kompis med Vicki så blev jag också kompis med henne men (inte direkt)Min favorit film är American Virgin och jag har faktiskt inga favvo artister men jag ser väldigt mycket upp till Nicole Scherzeniger. min kompisar har inga bloggar för tillfället men jag läser Mexhi är en av dom bloggar jag läser mest. hoppas du fick svar på dina frågor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack för de intressanta svaren!!! :)

      Radera
  3. har du någonsin träffat din biologiska mamma eller skickat brev med henne efter att du blev bort adopterad? :) (förlåt att jag frågade om det är nått mera privat!)

    SvaraRadera
  4. Nej jag har aldrig träffat henne men jag har tillvals spanska i skolan så jag ska lära mej de för att jag ska söka upp henne sen :) men jag vet hur hon ser ut :)

    SvaraRadera